prevajalske agencije – imenik
Random header image... Refresh for more!

Sodni tolmač z ustrezno izobrazbo


Sodni tolmač je sicer prevajalec, vendar mora imeti za opravljanje poklica pridobljeno tudi ustrezno potrdilo s strani Ministrstva za pravosodje. Glede na to, da v pravnih dokumentih vsaka beseda šteje, je zelo pomembno, da ima sodni tolmač dovolj izkušenj in je zaupanja vreden strokovnjak. V podjetju Multilingual že vrsto let sodelujemo le s preverjenimi partnerji, tako da vam lahko zagotovimo simultano ali konsekutivno tolmačenje na najvišjem nivoju. Sodni tolmač bo poskrbel, da je delo opravljeno hitro in v dogovorjenem roku, poleg tega pa bomo vaše dokumente obravnavali strogo zaupno.

Sodni tolmač za vse vrste besedil
Sodni tolmač je usposobljen za posamezno področje, zato vas vedno povežemo z najboljšim strokovnjakom. Naš sodni tolmač vam je na voljo tudi za vprašanja in lahko poskrbi tako za prevajanje kot za pomoč v primeru, da potrebujete spremstvo na sodišču in prevajanje govora v sodni dvorani.

V letih delovanja smo nabrali ogromno izkušenj in ponosni smo na bogat seznam referenc, ki potrjujejo, da je podjetje Multilingual zaupanja vreden partner in prava izbira. Preizkusite nas tudi vi ter si zagotovite ugoden in kakovosten sodni prevod.

Sodni tolmači, ki so vredni zaupanja!

040 817 820 ali po e-pošti info@multilingual.si

0 comments

Trenutno še ni komentarjev o izbrani prevajalski agenciji.

Bodi prvi, ki bo oddal komentar!

Oddaj komentar.