prevajalske agencije – imenik
Random header image... Refresh for more!

Prevodi po zelo ugodni ceni? Pri nas je to mogoče!


Prevodi so ena izmed storitev, pri kateri so cene na trgu zelo različne. Priporočamo vam, da nikar ne nasedate zelo nizkocenovnim ponudbam, saj bodo prevodi narejeni nekakovostno in bodo videti, kot bi za prevajanje zaprosili Google translate. Kakovostni prevodi namreč zahtevajo dovolj izkušenega in strokovno podkovanega prevajalca, ki je kos nalogi.

V prevajalski agenciji Multilingual smo model poslovanja prilagodili tako, da so naši prevodi kljub kakovosti vsem naročnikom še vedno dosegljivi po zelo konkurenčnih cenah. Že ob vašem povpraševanju, ko nam posredujete želeni projekt, vam pripravimo najbolj optimalno ponudbo in ceno določimo do evra natančno. Tako lahko natančno planirate stroške in točno veste, kaj boste dobili.

Dodatni popusti
Najbolj veseli smo, kadar se naročniki k nam z veseljem vračajo. Zavedamo se namreč, da je dober sloves najboljša naložba v dolgoročno poslovanje, zato vedno naredimo vse, da se prilagodimo vašim željam in da so naši prevodi na visokem nivoju. Ob prvem sodelovanju vas dodatno nagradimo tudi tako, da vam upoštevamo 10 % popust na celotno naročilo – brez omejitev dolžine besedila.

Odločite se za sodelovanje zdaj!
http://www.multilingual.si/
040 817 820 ali info@multilingual.si

0 comments

Trenutno še ni komentarjev o izbrani prevajalski agenciji.

Bodi prvi, ki bo oddal komentar!

Oddaj komentar.