prevajalske agencije – imenik
Random header image... Refresh for more!

Podjetje Dominatus vam uredi kvalitetno prevajanje, kar je najpomembnejše za vse naročnike


Ključno pri vsakem naročilu prevodov, je, da je prevajanje opravljeno kakovostno. To je pomembno vsakemu naročniku, razen seveda v primeru, ko nekdo potrebuje samo ugotoviti, kakšno je bistvo besedila, prevajalnik pa mu tega ne nudi. Zato, če potrebujete kvalitetno prevajanje, se odločite za podjetje Dominatus, ki vam uredi kvalitetno prevajanje, kar pa ne vključuje samo dobrega prevoda, temveč storitev v celoti.

Najprej je tu pomemben odnos, torej kako hitro prejme naročnik odgovor na povpraševanje, ali je odgovor odgovoril na vsa vprašanja ter kako fleksibilen je ponudnik, kar ni nujno, da sploh vključuje dogovarjanje za popuste, temveč bolj za to, kako ponudnik razume in sprejme kratek rok, ali je pripravljen sam rezati besedilo za končno ponudbo (dogaja se, da naročnik pošlje celotno besedilo, želi pa prevajanje za samo nekaj strani), ali je pripravljen tudi urediti besedilo in še bi lahko našteli. Če je to vse super, seveda naročnika v nadaljevanju zanima cena za prevajanje, če je sprejemljiva, pa je pomembno še, ali podjetje, ki prevajanje nudi, loči in nudi vse vrste besedil. Podjetje Dominatus je eden takšnih ponudnikov, ki se vse od prej naštetega zaveda, tudi nudi garancijo na zadovoljstvo, saj so v podjetju tako prepričani v usposobljenost svojih prevajalcev.

Če na daleč pogledamo, seveda ne zgleda, da prevajanje vključuje toliko enih elementov, vendar pa stranko v končni fazi zanima samo končna storitev in čisto nič drugega in če bo prevajanje opravljeno dobro, se bo stranka vrnila, drugače ne in bo prevajanje raje iskala kje drugje, kjer bo našla vse od naštetega.

0 comments

Trenutno še ni komentarjev o izbrani prevajalski agenciji.

Bodi prvi, ki bo oddal komentar!

Oddaj komentar.