prevajalske agencije – imenik
Random header image... Refresh for more!

Ponudba prevajalske agencije Julija


Prevajalska agencija Julija vam ponuja vse jezikovne storitve na enem mestu. Med storitve, ki zajemajo ponudbo omenjene prevajalske agencije tako spada prevajanje, lektoriranje, sodno preverjanje, tolmačenje, najem opreme za tolmačenje in podobno. S podporo vrhunsko usposobljenega kadra vam prevajalska agencija Julija lahko zagotavlja kakovostne storitve on-time. Prevajalci in prevajalke v agenciji Julija poskrbijo za prevajanje in lektoriranje v kar več kot 93 svetovnih jezikih, sodno overjene prevode različnih listin, simultano in konsekutivno tolmačenje na različnih dogodkih ter tudi za organizacijo konferenc s podporo opreme za simultano tolmačenje z izkušenimi tolmači.

Prevajalskih agencij je seveda malo morje, zato je dobro navesti tudi nekaj razlogov, zakaj bi se odločili ravno za prevajalsko agencijo Julija. Julijo od ostalih razlikuje tradicija in pa predanost slovenski pisani besedi. Ravno zaradi te predanosti, vam lahko strokovnjaki zagotovijo stoodstotno korektnost vseh prevodov. Prevajalci podjetja Julija imajo vsi najmanj pet let izkušenj in tudi najmanj 1000 prevedenih strani s področja, za katerega so usposobljeni. Za vsako besedilo je namreč potrebno skrbno izbrati strokovnjaka, ki je usposobljen za področje, s katerega besedilo prihaja. Slabi prevodi imajo lahko tudi usodne posledice, zato je zelo pomembno, da izberete prevajalsko agencijo, ki bo svoje delo opravila kar najbolj kvalitetno in strokovno.

Prevajalska agencija Julija se na zahteve strank odzove hitro, fleksibilno in strokovno. Obrazec na spletni strani vam omogoča oddajo spletnega naročila, poleg tega pa si boste lahko na spletni strani izračunali tudi informativno ceno prevoda. Če se torej zanimate za omenjene storitve, vam priporočam, da obiščete dano spletno stran tudi vi.

0 comments

Trenutno še ni komentarjev o izbrani prevajalski agenciji.

Bodi prvi, ki bo oddal komentar!

Oddaj komentar.