prevajalske agencije – imenik
Random header image... Refresh for more!

Prevajalska agencija Alkemist


V današnjih časih se vsakodnevno srečavamo z različnimi tujimi jeziki. Tuji jeziki nas spremljajo v šolah, na delovnem mestu in pa tudi v prostem času prek različnih medijev. Seveda nas tuji jeziki v medijih običajno ne motijo, saj si filme, posnetke in besedila lahko preberemo tudi v našem jeziku, ker so le ti že prevedeni. V službi ali v času izobraževanja pa večkrat pride do situacije, ko se moramo poslužiti prevajanja s strani strokovnjakov, saj potrebujemo ustrezen prevod besedila ali govora za določeno ciljno skupino in določeno situacijo. Prevajanje je marsikaj več kot le dobeseden prevod nekega jezika v drug jezik. Prevajalci so tiste osebe, ki so za kvalitetno prevajanje ustrezno izobraženi, usposobljeni in pa tudi izkušeni.

Če si želite kvalitetnega prevoda, pa naj bo to pisni ali ustni, je prevajalska agencija zagotovo pravi naslov. Prevajalske agencije namreč zaposlujejo izkušeni in strokovne prevajalce, tako ustne kot tudi pisne na področju več tujih jezikov. Poleg tega pa so v prevajalski agenciji prisotni tudi lektorji in drugi strokovnjaki, ki poskrbijo, da je prevedeno besedilo prilagojeno slovnično in kulturno željeni ciljni skupini. V Sloveniji imamo sicer več prevajalskih agencij, vendar pa je med vsemi gotovo najbolj znana agencija Alkemist.

Alkemist je prevajalska agencija, ki nudi vse prevajalske storitve na enem mestu, torej prevajanje, lektoriranje in tudi tolmačenje. Izkušeni prevajalci in lektorji, to so naravni govorci, bodo vaše besedilo prilagodili tako kulturnim kot tudi poslovnim značilnostim okolja, kjer želite prevod uporabiti. Prevajalska agencija vam nudi strokovno prevajanje v kar 110 jezikov; simultano, konsekutivno in znakovno tolmačenje; izposojo opreme za tolmačenje; strokovno lektoriranje besedil in še kaj. Prevajalska agencija Alkemist je najboljša izbira, ker njeni prevajalci na leto prevedejo kar več kot 12.500.000 besed, ker prevajanje besedila vključuje brezplačno lektoriranje, na splošno pa o kvaliteti pričajo tudi mnoge zadovoljne stranke. Obiščite spletno stran prevajalske agencije tudi vi in si zagotovite svoj prevod.

0 comments

Trenutno še ni komentarjev o izbrani prevajalski agenciji.

Bodi prvi, ki bo oddal komentar!

Oddaj komentar.