prevajalske agencije – imenik
Random header image... Refresh for more!

Prevajalska agencija Alkemist


Prevajalska agencija Alkemist je zagotovo ena najbolj znanih tovrstnih agencij pri nas in drugod v Evropi. Alkemist se ukvarja s prevajanjem v kar 110 različnih jezikov in v sklopu svojih storitev nudi prevode, sodno overjene prevode, simultano in konsekutivno tolmačenje, najem opreme za tolmačenje ter lektoriranje in prevajanje besedil. Prevajalska agencija Alkemist si želi postati vodilni ponudnik prevajalskih storitev v Evropi. Hkrati s tem ciljem pa želi ohraniti vse svoje odlike, med katere sodijo kakovost, natančnost, hitrost in pa seveda ustrežljivost. Podjetje Alkemist se ne boji izzivov. Svoje cilje bo prevajalska agencija dosegla z mednarodno naravnanostjo in razvojem inovativnih storitev, ki bodo partnerjem omenjene agencije olajšale delo.

Poslanstvo prevajalske agencije Alkemist je zbližati globalne, poslovne in medkulturne komunikacije. To zbliževanje pa poteka na način razumevanja sočloveka in različnosti po vsem svetu. Agencija Alkemist je zaslužna tudi za Fundacijo Alkemist, ki pomaga prikrajšanim. Ekipa omenjenega podjetja vas vabi k sodelovanju, saj si želi, da tudi vi začutite, slišite in razumete svet, v katerem se nahajate in ki vas obdaja.

Če potrebujete prevod, potem kliknite tu in obiščite spletno stran prevajalske agencije Alkemist. Razlogov, zakaj bi se odločili za to podjetje, je več. Z uspehom in trdim delom Alkemist upravičuje zaupanje svojih strank, kakovost pa je za celotno ekipo podjetja samoumevna. V ceno prevoda sta namreč vključena tudi pregled in pa lektoriranje. Ekipa Alkemist vam je vedno na voljo in se zaveda, da v današnjem poslovnem svetu potrebujete partnerja, ki je hiter in kvaliteten. Obiščite spletno stran in si zagotovite celostno storitev.

0 comments

Trenutno še ni komentarjev o izbrani prevajalski agenciji.

Bodi prvi, ki bo oddal komentar!

Oddaj komentar.