prevajalske agencije – imenik
Random header image... Refresh for more!

Prevajalska agencija AdriatIQa


adriatiqaPrevajalska agencija AdriatIQa ima kot del skupine Skrivanek razvejano mrežo pisarn po Evropi, Ameriki in Aziji. Ker so del večjega prevajalskega sistema, imajo dostop do resnično najboljših lokalnih prevajalcev. Kot lahko sklepamo že iz imena je prevajalska agencija AdriatIQa fokusirana na jadransko regijo in jezike ter države, ki se nahajajo na tem področju. Naj omenimo, da med drugim ponujajo prevode v makedonščino, srbščino, hrvaščino, bosanščino in albanščino.

Prevajalci iz agencije AdriatIQa so vsekakor prava izbira, če potrebujete prevod. Agencija obratuje namreč že več kot 20 let in ne samo to – kakovost prevajalske agencije je potrjena s pridobljenimi certifikati kakovosti ISO in EN.

Prevajalci so usmerjeni k naročniku, kar pomeni, da so prilagodljivi in fleksibilni. Kakovostno delo so prepoznala tudi številna podjetja, ki so na listi referenc prevajalske agencije AdriatIQa. Naj omenimo samo nekatere: Akrapovič, Calcit, Danfoss, Riko hiše, Krka, Mercator.

AdriatIQa ponuja poleg prevajanja tudi storitve tolmačenja. So pravi naslov, če potrebuje naročnik simultano ali konsekutivno tolmačenje. Agencija priskrbi naročniku strokovno usposobljene, kakovostne in zanesljive tolmače za različne namene srečanj ali dogodkov. Pri prevajalski agenciji lahko poskrbijo za tolmačenje v 10 svetovnih jezikov.

0 comments

Trenutno še ni komentarjev o izbrani prevajalski agenciji.

Bodi prvi, ki bo oddal komentar!

Oddaj komentar.